Ervaringsdeskundigen lezen voor uit eigen werk

Tijdens de autismeweek van 2021 organiseert Vanuit autisme bekeken twee digitale evenementen. Dat doen wij in samenwerking met de Vereniging Autisme Ambassadeurs. Ervaringsdeskundigen lezen een zelfgeschreven verhaal voor over hun leven met autisme en jij kunt daarna met ze in gesprek. Ben jij erbij op 30 en/of 31 maart?

Carrousel

We hebben drie deelnemers aan de pilot Levensloopbegeleiding VAB en drie Autisme Ambassadeurs gevraagd zelf hun verhaal op papier te zetten. In break-out rooms vertellen zij tijdens het evenement over hun leven met autisme. Na ieder verhaal is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Als je je inschrijft voor één van de evenementen, krijg je alle drie de verhalen te horen, als in een carrousel.

De twee evenementen vinden online plaats op dinsdag 30 en woensdag 31 maart. Beide evenementen zijn van 16.00u tot 17.30u. Het evenement "Mijn naam is ..." op dinsdag staat in het teken van de pilot Levensloopbegeleiding VAB. Het evenement "Ontmoet de ambassadeurs" op woensdag staat in het teken van de Autisme Ambassade.

Pilot Levensloopbegeleiding VAB

De pilot Levensloopbegeleiding is georganiseerd om zo veel als mogelijk recht te doen aan de wens om levensloopbegeleiding te bieden die aansluit bij de leefwereld van mensen met autisme. Hoe ziet dat er in de praktijk uit? Drie deelnemers vertellen hun verhaal tijdens het evenement op dinsdag 30 maart.

Autisme Ambassade

Autisme bespreekbaar maken op de werkvloer. Dat doen autisme ambassadeurs. Zij zijn open over hun autisme en gaan het gesprek aan met verschillende mensen uit verschillende lagen van de organisatie. Het resultaat? Meer begrip en een betere werksfeer. Op woensdag 31 maart vertellen drie autisme ambassadeurs hun verhaal.

Afbeelding
Schrijven

 

Meer informatie + aanmelden

Wil je meer informatie over de pilot Levensloopbegeleiding of de Autisme Ambassade? Via onze projecten pagina op de website, vind je alle relevante informatie over beide projecten. Aanmelden kan via bovenstaande buttons, of via de aanmeldlinks. Voor het evenement op dinsdag 30 maart via deze link. Voor het evenement op 31 maart via deze link. Inschrijven voor beide evenementen kan natuurlijk ook!

Lukt het niet om je aan te melden, of heb je een vraag? Laat het dan even weten via het contactformulier. Een medewerker van VAB neemt dan contact met je op.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden