Graeme

Afbeelding
Graeme
Werkzaam bij
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.
Functie
Informatieanalist
Ambassadeur sinds
Waarom ben je ambassadeur geworden?
“Van begrip naar begrijpen”
Met deze slogan wil ik mijn rol als autisme ambassadeur vormgeven en daarmee als ervaringsdeskundige meer bekendheid te geven over autisme aan leidinggevenden en collega’s.
Ik wil graag voor mensen met autisme de beeldvorming verdiepen en een partner zijn in het creëren van een veilige en ontplooiende werksfeer.
Met de volgende vragen kunt u bij mij terecht, als leidinggevende:
Hoe kan ik deze medewerker met autisme het beste benaderen teneinde een ontplooiende werksfeer te creëren? Ik weet wel wat over autisme, ik ben van mening dat tot nu toe dit de juiste benadering was, kan ik dit toetsen aan een verdiepende beeldvorming?
Wat houdt voor jou het ambassadeurschap in?
Als collega: Hier hebben we meerdere keren over gepraat, maar dit komt steeds terug. Hoe kan ik de boodschap het beste overbrengen? Ik heb het gevoel dat er sprake is van een sluimerende gespannen werksfeer, hoe kan ik dat bespreekbaar maken?
Vanuit mijn netwerk met o.a. medewerkers uit de Participatiewet hoor ik regelmatig wat er speelt. Met deze rol wil ik een bijdrage te kunnen leveren aan het bevorderen van kennis over autisme die uiteindelijk de samenwerking, werksfeer en productiviteit bij de NVWA ten goede komt.