Contact

Vanuit autisme krijgt regelmatig mails van ouders die ten einde raad zijn omdat het onderwijs en de zorg niet goed op elkaar aansluiten. Kinderen die soms thuis komen te zitten, gemeenten die onvoldoende capaciteit hebben en zo zijn er veel situaties te noemen waar nog veel te verbeteren is. VAB kan helaas niets voor u individueel betekenen. VAB bestaat uit een klein team en is geen belangenbehartiger op individueel niveau. Graag verzoeken wij u vriendelijk om hiermee rekening te houden als u contact met ons wil opnemen.

Wat doen we met je gegevens?

We verzamelen de gegevens op deze pagina om je te faciliteren met ons in contact te komen. We hebben je naam nodig om je persoonlijk aan te kunnen spreken in een eventuele reactie van ons aan jou. We hebben je e-mailadres nodig om je een antwoord te kunnen sturen. We hebben je bericht nodig om te weten waar het over gaat :-)

De ingezonden gegevens worden per e-mail gestuurd naar ons e-mailadres en opgeslagen op de webserver en bewaren we maximaal één jaar. Daarna verwijderen we ze.

Leer meer over je privacy op deze website.