Informatietafel Autisme

VAB vormt samen met andere partijen in het autismedomein de Informatietafel Autisme. De Informatietafel heeft als doel om gezamenlijk informatie te verbeteren voor mensen met autisme en hun naasten. We kiezen thema’s waarvan mensen met autisme zelf zeggen: “Had ik dat maar eerder geweten!”

De Informatietafel Autisme heeft als eerste een brochure gemaakt voor volwassenen die onlangs gehoord hebben dat zij autisme hebben. 

Afbeelding
Informatietafel 3

Download hier de brochure!

Samen met Vlaamse partners heeft de Informatietafel Autisme ook uitgebreide informatie verzameld over autisme en seksualiteit. Denk aan ervaringen, vragen en tips. Je vindt deze informatie op de webpagina Autisme en seksualiteit van de NVA en op de Vlaamse website participate-autisme.be

Afbeelding
Voeten komen onder de lakens vandaan...

 

De Informatietafel Autisme wordt mede mogelijk gemaakt door financiering van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Aan de Informatietafel Autisme nemen de volgende partijen deel:

Afbeelding
VAB, NVA Nederlandse Vereniging voor Autisme, PAS Personen uit het Autisme Spectrum, Wegwijzer Autisme, NIPA Netwerk Innovatie & Productontwikkeling Autisme.

Onze samenwerking draagt bij aan eenduidige informatie voor mensen met autisme en naasten. Lees meer over de Informatietafel autisme op informatietafels.nu.