Open Sollicitatie

Iets voor jou?

Vanuit autisme bekeken (VAB) is een expertiseteam op het gebied van autisme en inclusieve samenleving. Wij laten in de praktijk zien welke veranderingen bijdragen aan de emancipatie van mensen met autisme. Bij Vanuit autisme bekeken werken mensen met en zonder autisme.

Vanuit autisme bekeken probeert verandering te brengen. Dat betekent in de praktijk dat ons werk zeer divers is. Vanuit ervaringsdeskundigheid probeert VAB nieuwe werkwijzen uit. VAB doet onderzoek en communiceert over de nieuwe werkwijzen. Maar ook het borgen van verbeteringen bij organisaties, overheden en in wet- en regelgeving behoort tot ons werk.

Regelmatig is VAB op zoek naar mensen die enerzijds onze visie omarmen en anderzijds goede werkervaringen hebben als bijvoorbeeld projectleider of trainer. VAB is ook geïnteresseerd in mensen met veel kennis van het gemeentelijk domein, jeugdzorg, onderwijs en het domein werk.

Bij VAB werken uitsluitend zzp-ers. Ben jij zzp-er (of wil je dat worden?) en herken je jezelf in het bovenstaande? Stuur dan een open sollicitatie aan alwine.dijkstal@vanuitautismebekeken.nl.

Door het sturen van een open sollicitatie geef je ons toestemming om je gegevens (brief en cv) te bewaren.